Предстои ми смяната на тея тампони та искам да питам тези които имат ЛИЧЕН опит дали създава някакъв проблем разглобяването на тампона от носача, видно е че е на сглобка, да очаквам ли някакви особени трудности или не?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тампоните на носачите отпред
Collapse
X
-
аха аз в4ера ги смениха и дане забрави6 да провери6 и накраиника за6тото и него смених а и наи накрая има6е некакъв луфт при спира4ните апарати а със малко силикон4е сега вси4ко е 6ест едно стенд4е и ок
а ина4е се сменят със ъгло6фаи4е по бързо излизат старите сега вози като лодка в тихи океаннема троп нема лоп
Comment
-
да но съвет от патил
провери дали преди това носачите ти не са били сменяни с неоригинални, защото, на афтър маркет носачите има разлика във вътрешният диаметър на отвора на втулката
и се получава че втулката или хлопа или не може да се набие
и само да кажа че аз лично не съм фен на сменянето само на втулките защото примерно една втулка струва около 15-20 лева доката комплект носач струва 60 лева
и сега като смениш втулките после ще ти се разбие шарнирният болт
но това вече си е въпрос на вижданеИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
ами аз ако искам и матрица мога да си направя да тея тампони и да си ги пускам серийно, но не в това е въпроса....
Аз лично предпочитам да са от полиоретан или тефлон, отколкото от каучук, но май не продават такива в БГ...
за тефлон знам едни които ги правят, но за полиоретан....sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Първоначално публикувано от Dexerами аз ако искам и матрица мога да си направя да тея тампони и да си ги пускам серийно, но не в това е въпроса....
Аз лично предпочитам да са от полиоретан или тефлон, отколкото от каучук, но май не продават такива в БГ...
за тефлон знам едни които ги правят, но за полиоретан....
Comment
-
да има полиуретанови тампони за нашите коли, но цената им е доста соленка
и аз съм се замислял за такива, но това според мен е за пътища където ги слагаш на носачите и заспиваш, а не след 30-40 хиляди колиметра максимум да ги прехвърляш на следващите носачи(ако е възможно)
а и ми е интересно тези полиуретанови тампони дали изобщо ще издържат на нашите пътища
иначе ето ти и приблизителни цени(като ако този който ги доставя е дилър мисля че трябва да са му същите)
http://www.powerflex.co.uk/products....6&submit1.y=17ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
Comment